Görme Engelliler

Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “ENSAR OL” Kampanyası Tırları Yola Çıktı

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Fadıloğlu İmam Hatip Ortaokulunun Öncülük ettiği “ENSAR OL” Kampanyası dahilinde toplanan 3 tır dolusu İnsani yardım malzemesi Cansuyu Derneği ve Kızılay aracılığıyla Gaziantep’ten, Suriye’nin Halep kentine doğru yola çıktı.

Halep’te yaşanan drama sessiz kalmamak için Şehitkamil’deki bütün okulların dahil olduğu “ENSAR OL” kampanyasına toplanan gıda, battaniye, giyecek yardımları Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YAĞCI’ nın da katıldığı Fadıloğlu İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törende yapılan konuşmalar ve duaların ardından Suriyeli muhacir kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yardım eden kardeşlerimizden Allah razı olsun...